Actualment

Marató de Barcelona 2010 al sac! Ara, reduïm marxa ..., i tornem a l'aigua!.

dimarts, 20 d’octubre del 2009

Tancat per descans

El diumenge vaig posar punt i final a la temporada atlètica 2008-09 amb la cursa del CNS. Ha estat una temporada molt irregular i curta en quant a continuïtat. Bàsicament hi han hagut 3 etapes:
  • Octubre'08 - Gener'09: sortint a còrrer de tant en tant i de forma molt poc constant, per les limitacions de temps. La mitjana setmanal fou de 7km's.
  • Febrer'09 - Maig'09: per coses de la vida, disposo de més temps i començo a còrrer més freqüentment, fent la Mitja de Montornés i els 10k de SQV. La mitjana setmanal fou de 21km's.
  • Juny'09 - Octubre'09: tasto el triatló i m'hi enganxo de mala manera, la motivació puja com l'escuma, torno a nedar i a agafar la bici després de molts lustres, conec un grup de novatos del tri genial, i m'ho passo de meravella entrenant i competint (un sprint i un olímpic). La mitjana setmanal ha pujat fins a 25km's de còrrer, a més de 3500m d'aigua i 40km de bici.
Al triatló hi he trobat un esport molt atractiu, complert, variat i flexible que arriba a esdevenir també un estil de vida, potser encara més intens que el còrrer, per la càrrega temporal (entrenament i logística) que exigeix.

El balanç simplificat d'aquesta temporada es traduiria en "que content que estic d'haver conegut el món del triatló".

Ara toca descans i recuperació per començar nous reptes a partir del pròxim desembre. Primer, dues setmanes de descans "total" (només un xic d' entrenament d'aigua), i després reempendre els entrenaments progressivament i a ritmes suaus de manteniment. Això sí, durant aquest període espero fer algunes curses de muntanya per anar a gaudir, sobretot Guanta i El Farell.

Així doncs, ara toca fer bondat.



Salut!