Actualment

Marató de Barcelona 2010 al sac! Ara, reduïm marxa ..., i tornem a l'aigua!.

dissabte, 27 de juny del 2009

L'Oleguer ja és amb nosaltres

Ja ha nascut el nostre primer fill, l'Oleguer. Fou el dissabte passat dia 20 de juny, i tant la mare com el menut estan molt bé.

És difícil descriure el coktail d'emocions que ens bateguen per dins i el canvi de perspectiva que et provoca el fet de dur una personeta al món.

A dia d'avui, quan fa poc que estem a casa, anem força de vòlit, amunt i avall, sense parar, un xic cansadets, sense horaris, ni de nit ni de dia, ..., però amb la babeta i més feliços que mai.

Fins que no vam entrar per la porta, no vaig començar a assimilar que era pare. És quan tornes al teu entorn habitual, on durant tants anya havíem estat nosaltres 2, i ara, n'entrem 3 per la porta. Mica en mica ho vaig assimilant i vaig assaborint la màgia de l'esdeveniment.

És quan veus ...
* que tantes coses "importants" que intentaves tirar endavant a l'hora i no sabies com prioritzar, de cop passen a 2on pla.
* que no trobes a faltar moments d'oci i descans (tv, ...), tot i anar cansat.
* que no pots parar de fer coses i deixar-ho tot llest perquè la teva dona "tan sols" s'hagi de preocupar d'alletar el menut.
* que les hores passen volant.
* que no saps si és de dia o de nit.
* que algú depèn de tu al 100%.
* que t'atreveixes a fer (i dir) coses que abans no feies.
* que la natura és tan sabia.
* que dorm com un angelet.
* que l'olor de les caquetes del menut et sonen a perfum.
* que tens ganes d'estar els 3 junts a casa i ben tranquils.
* que et despertes al més mínim sorollet.
* que ho donaries tot per algú més.

... és quan veus tot això, que assaboreixes i te'n adones que quelcom important ha passat.

Així que, de moment, anem passant els dies, adaptant-nos poc a poc, fent petites passejadetes amb el cotxet, jugant amb els avis i amb els tiets ..., i sobretot gaudint els 3 d'aquests moments tan especials.

Benvingut Oleguer!